7 квітня щорічно відзначають Всесвітній день здоров'я. Мета святкування - підкреслити важливість здоров'я кожної людини і людства в цілому. У наш час здоров'я - це не відсутність хвороб, а фізична, психологічна, соціальна гармонія людини, й доброзичливе ставлення як до інших людей, так і до навколишнього середовища. 

Тож сьогодні, учні та вчителі нашого ліцею активно долучилися до проведення цього важливого дня. З бадьорим настроєм почався день в 2 класі. Учні зробили ранкову зарядку, познайомились краще з традиціями Всесвітнього дня здоров'я, обговорили найважливіші правила харчуватися. Учні 5 та 6 класів разом з психологом під час квест-гри з'ясували, що здоров'я буває не тільки фізичне, а й психологічне, емоційне, розглянули особливості здорового способу життя , складові здоров'я та правила й рекомендації, що сприяють його  збереженню й примноженню.

Для учнів 1-4 класів було організовано спортивне свято. Діти провели гру "Тарілка здорового харчування", пояснювали прислів'я на тему "Без здоров'я немає щастя", розгадували загадки від "бабусі Капусі", створювали асоціативний кущ "Здоров'я", розповідали про "Мій ланч-бокс". Найцікавішим виявилось для дітей гра "Швидкі руки та ноги". Діти весело провели час на свіжому повітрі. Старшокласники провели змагання з настільного тенісу і занять з воркауту.